Nieuwe uitvoeringen : CALI-MIG, CALI-ARC DC, CALI-ARC AC DC

Staalconstructie-CE, CE-markering van staalconstructies, CE-WPS4ALL

calimig CaliarcdccaliarcACDC

Snel-connect aansluitset: Plug and play.

De CALI-MIG (CaliMIG) unit is ontworpen om op het frontpaneel van een MIG/MAG lasmachine te monteren om Amperage en voltage weer te geven volgens de EN50504 en de machine is daarmee meteen geschikt voor de EN1090 & verschillende andere kwaliteit standaarden zoals ISO9000. Note; Om te voldoen aan deze standaarden moeten de lasmachines voorzien worden van gekalibreerde volt en ampèremeters. Het monteren van een CALI-MIG op de machine zorgt dat de machine geschikt is voor deze normen.

De unit wordt gekalibreerd geleverd en hoeft alleen aangesloten te worden op de massa uitgang van de stroombron en een meetdraad naar de positieve uitgang van de lasmachine GEEN externe voeding nodigt. De eenvoudige aansluiting zorgt er voor dat er voor de aansluiting geen monteur benodigd is. Door de kleine afmetingen van de Caliarc maakt het mogelijk dat deze bij de meeste machines rechtstreeks op het frontpaneel gemonteerd kan worden. De heldere LED uitlezing geeft goed zicht op het amperage en voltage, zelfs over groter afstanden (tot 7 meter). Herkalibratie kan plaatsvinden bij een locale kalibreerder of u kunt deze naar ons opsturen.
De CALI-MIG is een goedkoop product en als u deze op uw machine monteert is dit de goedkoopste oplossing om uw machine te laten voldoen aan de huidige standaard. Door de lage prijs is de Calimig in heel Europe een bestseller om lasmachines te laten voldoen aan de EN 50504 ten bate van de EN 1090

Belastbaar tot 500A @ 45% inschakelduur, 400A @ 60% inschakelduur. Max 70V DC input.
Accuracy +/-2.5% of max ratings.
Afmetingen; 98mm x 140mm x 63mm

CALI-ARC AC DC (Caliarc AC/DC) unit is ontworpen om op het frontpaneel van de AC/DC lasmachine gemonteerd te worden. geschikt voor MMA, generatoren, AC/DC TIG, en geeft gekalibreerde AC/DC Amperages volgens de EN50504 & is daarmee meteen geschikt voor de EN1090 & verschillende andere kwaliteit standaarden zoals ISO9000.

Deze unit wordt gekalibreerd geleverd en hoeft alleen aangesloten te worden op de massa uitgang van de stroombron en een extern voedingspunt. De eenvoudige aansluiting zorgt er voor dat er voor de aansluiting geen monteur benodigd is. Door de kleine afmetingen van de Caliarc kan deze bij de meeste machines rechtstreeks op het frontpaneel gemonteerd worden. De heldere LED weergave geeft goed zicht op het amperage zelfs over groter afstanden ( tot 7 meter). Herkalibratie kan plaatsvinden bij een locale kalibreerder of u kunt deze naar ons opsturen.

Dit kosteneffectieve product is de ideale oplossing om uw bestaande lasmachines te laten voldoen aan de huidige standaarden.

Bereik tot 500A @ 45% inschakelduur, 400A @ 60% inschakelduur.
Externe voeding 100V-240V AC or DC.
Nauwkeurigheid +/-2.5% van de maximale rating.
Afmetingen; 98mm x 140mm x 63mm

 

CALI-ARC DC (Caliarc DC) unit is ontworpen om op het frontpaneel van de DC stroombron gemonteerd te worden, geschikt voor DC MMA, DC generators, DC TIG, MIG/MAG om Amperage en voltage weer te geven volgens de EN50504 en daarmee is de machine meteen geschikt voor de EN1090 en verschillende andere kwaliteitsstandaarden zoals ISO9000

De CALI-ARC DC is prijsgunstig en is erg populair in heel europe door de eisen bij de EN1090.
Ook deze unit wordt gekalibreerd geleverd en hoeft alleen aangesloten te worden op de massa uitgang van de stroombron, een meetdraad naar de positieve uitgang en een extern voedingspunt. De eenvoudige aansluiting zorgt er voor dat er voor de aansluiting geen monteur benodigd is. Door de kleine afmetingen van de Caliarc betekend dat deze bij de meeste machines rechtstreeks op het frontpaneel gemonteerd kan worden. het heldere LED display geeft goed zicht op het amperage en voltage zelfs over groter afstanden ( tot 7 meter). Herkalibratie kan plaatsvinden bij een locale kalibreerder of u kunt deze naar ons opsturen.

Bereik tot 500A @ 45% inschakelduur, 400A @ 60% inschakelduur. Max 100V DC input.
Externe voeding 100V-240V AC or DC.
Nauwkeurigheid +/-2.5% van de maximale rating.
Afmetingen; 98mm x 140mm x 63mm

Meer informatie over Waarom CE-EN1090:


http://www.vanotools.nl/infosite/pages/WPS4ALL+volt+ampere+meter+set+EN1090+EN50504.html

 

Vorige pagina