ERNSTHARD P-synchroset (P-synchrobox + 2x 150 A Lasaggregaat met 2kVA hulpstroom )

ERNSTHARD P-synchroset (P-synchrobox + 2x 150 A Lasaggregaat met 2kVA hulpstroom )

Wij introduceren de P-Synchro-Set voor de servicebussen, onderhoudsbussen, montagebussen van montageploegen. Speciaal voor de montageploegen van de metaalconstructie en servicewagens, onderhoudwagens, montagewagens van metaalverwerkende bedrijven is de Ernsthard P-Synchro-Set ontwikkeld. Maar de set is natuurlijk geschikt voor onderhoudsbussen en servicewagens van onderhoudsdiensten in alle sectoren van de maatschappij.

Onderhoud en service van metaalbouw heeft een speciale vraag naar lasgeneratoren, lasaggregaten met flink wat lascapaciteit ofwel las-amperage geleverd door lasgeneratoren, lasaggregaten. Deze servicewagen montageploegen willen op de bouwplaats, de constructiemontageplek vol continue een 5,0 of 6,0 mm elektroden kunnen lassen en tevens 230 volt hulpstroom voor hun elektrische gereedschap hebben. Maar dat is nog niet alles;  servicebussen en montagebussen hebben weinig plaats in hun onderhoudsbus en moeten ook ver van hun montageauto kunnen lassen op plekken waar geen elektriciteit aanwezig is of nog niet is. Dus wil men een lasaggregaat dat mooi klein is en bovendien zeer licht in gewicht.
Omdat de serviceauto’s dikwijls zijn samengesteld uit montageploegen bestaande uit twee constructielassers wil men bovendien de mogelijkheid hebben dat elke constructielasser afzonderlijk op verschillende werkplekken hun werk moeten kunnen uitvoeren met lasstroom en 230 volt hulpstroom.

Kortom de onderhoudsploegen eisen : minimaal 300 ampère lasvermogen, 230 volt hulpstroom, een piepkleine generator zodat het in de servicebus zo weinig mogelijk plaats inneemt, een lichtgewicht lasaggregaat van maximaal 35 kg zodat de lasgenerator eenvoudig verplaatsbaar is en tenslotte moet de mogelijkheid aanwezig zijn dat twee montagewerkers ieder afzonderlijk over hun eigen (las)stroom kunnen beschikken op verschillende uit elkaar gelegen plekken van de bouwwerkplaats.

Daarom is door Ernsthard speciaal de WeldingTwin-Set P-Synchro-Set ontwikkeld; een tweelingset van 42x36x48 cm klein, slechts 34 kg gewicht met 300 amp bij 60% lasamperage en 230 volt elektriciteit voor gereedschap en dat alles voor minder geld dus een lagere investering dan normaal loodzwaar grote lasgenerator.

De Ernsthard P-synchor-WeldSet is uniek in zijn soort en is perfect afgestemd op de behoefte van montagebedrijven, servicebedrijven en onderhoudsbedrijven in de metaal. Een constructiebedrijf die zijn montagebussen onlangs heeft voorzien van de P-Synchro-Set vertelde het volgende : “ De lasgeneratoren in mijn onderhoudswagens moesten worden vervangen maar had wel 300 ampère lasstroom nodig en we hebben gekozen voor de 8 stuks Ernsthard P-Synchro-Set’s omdat het echt een win-win situatie was : volop lasamperage, neemt slecht de plek in van een hamsterkooitje, door het lage gewicht handig verplaatsbaar en met de Bull-Carrier zelfs in het losse zand een eitje, op plekken tegelijk werkstroom en lasstroom en dat alles voor minder geld dan een standaard servicebus generator.

Met de Synchro box worden 2 150A lasgeneratoren met elkaar parallel verbonden waardoor 300A lasstroom beschikbaar is
Gebruiksgemak; alle lasparameters overzichtelijk in het display.
Generatoren beide met 2 kVA 230V DC hulpstroom

Gegevens meegeleverde generatoren Made in Europa
Las alle elektrodes incl Cellulose
Alternator met permanente magneet
Chopped DC geschikt voor de meeste elektrische gereedschappen
Motor stop bij laag olie niveau
Power optimizer
Auto stationair regeling
Regelbereik continu 30-150 A per stuk
Inschakelduur 60% 150A per stuk
Hulpstroom 2kW/230V/8.7A per stuk
Afmetingen 420x360x480 per stuk
Droog gewicht 34 kg per stuk

Klik hier om nu te bestellen ??

 

Vorige pagina