REDBULL Independent-410w ( Self-Tweaking) lasmachine

De Red Bull Independent-410w package is een degelijke Miglasmachine gebouwd van een Europese fabrikant. De Red Bull Independent-410w package is professioneel vormgegeven waardoor hij perfect past in de industriële lashal van deze moderne tijd.

Red bull 410w
panel

Toch is vormgeving niet wat de Red Bull Independent-410w package onderscheid van alle andere topmerken lasmachines. De Red Bull Independent-410w package miglasmachine met 6 voorgeprogrammeerde ideaal programma’s en een migsoldeer programma. Uiteraard kan de Red Bull Independent-410w package ook handmatig nauwkeurig worden ingesteld en daarbij zoekt de Red Bull Independent-410w package volledig zelfstandig ( synergisch) zijn ideale lasparameters erbij. Alle lasparameterinstelllingen, handmatig of voorgeprogrammeerd, kunnen door middel van de ongeëvenaarde Fine-Tweak-Regelaar perfect worden aangepast.

De Red Bull Independent-410w package beschikt uiteraard over alle functies die een lasser beroepshalve mag verwachten van een A-klasse lasmachine zoals; Full gebruiksgemakkelijk digitaal cockpit regeldisplay, 2takt-4takt, intervalfunctie, EN1090 digitale volt- en ampèreset, traploze draadsnelheidsregelaar, burnback, nagas en meer.

Maar de Red Bull Independent-410w package onderscheidt zich bovendien van alle miglasmachines van deze amperageklasse 350 A te weten : pulserend lassen.
De Red Bull Independent-410w package is namelijk uitgerust met Pulsfunctie op basis van  oerdegelijke mechanische uitvoering waarmee het smeltbad nog nauwkeurig wordt beheerst, de heat input perfect wordt beperkt zodat lasvervorming of basis materiaalvervorming vooral op dunner materiaal tot het absolute minimum wordt beperkt en er een geweldige grote lasoverbrugging wordt gerealiseerd als bijvoorbeeld de vooropening groter is dan gehoopt.

Tenslotte heeft de Red Bull Independent-410w package nog een kolossaal voordeel namelijk de prijs.
Zoek maar eens naar een lasmachine die zelfinstellend, digitaal, synergisch en pulserend is en vergelijk die maar eens met de prijs van de Red Bull Independent-410w package.
U zult het niet geloven, twee keer moeten kijken maar het is echt waar.    

Tenslotte is Red Bull Independent Serie ook leverbaar in een 450 Amp watergekoelde versie met losse draadaanvoerkast en 10 meter tussenpakket te weten de
Red Bull Independent-510w package die ook scherp geprijsd is.

Red-Bull Welders-Equipment

Red Bull
European manufacturer
   

 

Vorige pagina