NEN-3140

Weg met alle problemen; laat ons uw Nen-3140 keuringen verzorgen !

Gehele verzorging van de keuring van al uw elektrische machines, dit houdt in een gigantische lijst namelijk;

1. Uw machines worden voor de keuring geheel gratis opgehaald; geeft u de voorkeur aan keuren bij u op de zaak? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Voorrijkosten zijn inclusief

2. Volledige deskundige, opgeleide vakmensen keuren met professionele, digitale apparatuur; met een speciale pc worden duidelijke en officiële meetcertificaten uitgewerkt met alle meetwaarden. deze certificaten worden toegestuurd in een geheel gratis en handige opbergmap.

3. Al uw machines worden gekenmerkt met een uniek machinenummer (eventueel naar eigen keuze) en een APK-sticker met daarop de keuringsdatum en de herkeuringsdatum.

4. Tijdige schriftelijke mededeling over machines welke herkeurd dienen te worden.

5. Gratis tussentijdse keuring bij reparatie van uw machine door Vanotools B.V. Reparaties welke voor Nen-3140 certificering nodig zijn kunnen door ons meteen worden verzorgd. De onderdelen en arbeidsuren worden u uiteraard wel separaat berekend.

6. Door onze volledige Nen-3140 administratie zijn alle gegevens op ieder tijdstip geheel bij ons opvraagbaar. U kunt dus altijd op ons terugvallen. zo kunt u zelf altijd terugzien wat er met uw machines is gebeurt, ook in het verleden.

7. Tevens worden elektrische handgereedschappen van de klasse II onderworpen aan een functietest, welke een compleet beeld geven van de staat waarin de machine zich verkeert.

Kortom
Gehele verzorging tegen een goede prijs
Waarom zou u zelf moeilijk doen als Vanotools het makkelijk maakt
Vragen ? Interesse ? Bel 0162-686000

 

Vorige pagina