Slijpstof bevat hete slijpvonken; hoe zuig je dat af ?? Ernsthard !

 1

De Ernsthard Slijptrolley is een uniek handig filtertrolley voor het slijpen van metaal met haakse slijpers.
Met name het afzuigen van vuur en vonk deeltjes kan tot gevaarlijke situaties leiden met conventionele afzuigsystemen.

De Ernsthard downdraft Slijptrolley is ontworpen voor het slijpen van metaal waarbij gloeiende deeltjes in de lucht vrijkomen die de gewone verselucht-filters kunnen beschadigen.

De speciale hoge doorlatend polyester naaldvilt waarvan de filteren zakken zijn gemaakt, zorgt voor een lange levensduur en betere filtratie effectiviteit ( tot zelfs 99,99 % ) en lage aanlaad verliezen in vergelijking met standaard traditionele filters.

De Slijptrolley viltfilters hebben een enorm filteroppervlak en neemt toch maar zeer weinig ruimte in en gecombineerd met de compacte plaatwerk zwaartekrachtfiltering zorgt voor het uiterst compacte maten van deze mobiele afzuigunit zodat hij overal handig tussendoor kan worden gesleept en gigantisch handig is voor op montage op locatie en moeilijk begaanbare plekken.

2


 

De Slijptrolley filteren eenheid levert een zeer laag geluidsniveau van 70 dBA. Een dubbele topdemper is beschikbaar voor een nog lager geluidsniveau

De Slijptrolley recyclet de lucht terug in de werkomgeving waardoor er geen sprake is van energieverkwisting. In de winter heeft u niet altijd meer bijverwarming nodig en daarnaast kan er ook nog eens optioneel een extra hoog rendement ventilator worden geplaatst.

3

De Slijptrolley maakt met een handmatig trillingapparaat de filter schoon teneinde het hoge efficiëntieniveau van de filters te garanderen. De Slijpex is zo geconstrueerd dat grondige interne reiniging van het apparaat na langdurig gebruik een fluitje van een cent is.

Door het unieke Slijptrolley waterbed-dovingssysteem worden vonken en gloeiende deeltjes in de lucht grondig gedoofd voordat ze in contact komen met de filters. Dit systeem vermindert uiteraard ook verstopping van de filters waardoor operationele functionaliteit wordt geoptimaliseerd.

Kortom de Ernsthard Slijptrolley is het enige echte slijpfilter op de markt; kortom uniek, veilig, energiezuinig en enorm handig.

Vanotools vertegenwoordigd middels de Ernsthard groep een fabrikant die professionele  afzuigingproducten voor de industrie levert. Kwaliteitsproducten voor afzuiging binnen de metaalbewerkingindustrie, de olie en offshore industrie en de verfindustrie waarbij persoonlijke bescherming en bedrijfsveiligheid voorop staan. 
Of het nu giftige dampen of lasrookafzuiging betreft, mobiel of stationair, grote of kleine volumes, hoge of lage druk, centrale systemen of persoonsgebonden producten; Ernsthard levert het allemaal en daarna nog veel meer !!!.   

4

 

 

Meer weten ? Bel dan 0162-686000

Vorige pagina