ESAB New-Tech

New-Tech , New-Tech™ ,  NewTech™ , New Tech™   Lashelm

Nieuwe technologie met een zeer hoog comfort

New-Tech™  zijn nieuw ontwikkelde automatische lashelmen van ESAB, dat een maatgevende leverancier is in de markt van persoonlijke beschermingsmiddelen op het gebied van lassen.

Onderzoek naar de typische gebruiksomstandigheden te samen met de hoge eisen op het gebied van gebruikerscomfort heeft er toe geleid dat Esab nu de New-Tech™ serie lashelmen
kan aanbieden. Deze nieuwe serie lashelmen beschikt over veel nieuwe eigenschappen die deze lashelmen volledig uniek maken

De nieuwe ADC-technologie ( Angular Dependence Compensation = compensatie van de invalshoek ) in de ESAB New-Tech™ 9-13 ADC en 6-13 ADC zorgt ervoor dat de donkerheidsgraad over het volledige LCD-display, over de gehele hoogte en breedte, overal egaal is van donkerte is en er géén kleuroneffenheden in voorkomen. De ergonomische helmschaal geeft aan de binnenkant aanzienlijk meer ruimte voor neus en mond, hetgeen een groter comfort geeft en de ophoping van CO² in de helm reduceert.

In de New-Tech™ serie van automatische lashelmen wordt de modernste technologie toegepast. Alle 4 de modellen zijn zeer licht en gebalanceerd. De hoofdband van de helmen zijn individueel af te stellen en dat maakt het behaaglijk ze te dragen.

 

 

De New-Tech helmen hebben een groot gezichtsveld, hetgeen de lasser het gevoel geeft van meer ruimte en plaats. De helmschalen zijn geconstrueerd om het gezicht maximaal te beschermen maar beschermt de hals en oren ook goed. De grote ruimte rondom de mond zorgt voor een goede stroom van verse lucht en een goede afvoer van kooldioxide.

De helmen werken op een zonnecel die automatisch wordt geactiveerd door daglicht, dwz dat ze niet uitgezet hoeven te worden.

Alle helmen zijn CE-goedgekeurd ( EN 349 en EN 175 )

●          Groot gezichtsveld
●          Licht gewicht
●          Goede bescherming van gezicht, hals en oren
●          Invalshoekcompensatie op de New-Tech™ 9-13 ADC en 6-13 ADC

     


De New-Tech™ serie bestaat uit 4 modellen lashelmen die modern zijn vormgegeven en optimale bescherming en comfort voor de lasser bieden.

De serie is volledig gebaseerd op High Twist Light Shutter technologie (HTLS)

New-Tech 6-13 ADC :  De New-Tech 6-13 kan voor bijna elke toepassing gebruikt worden. De donkerheidsgraad kan ingesteld worden van DIN 6 tot DIN 13, hetgeen de helm bijzonder veelzijdig maakt. Alle instelling zitten buiten op de helm.
De helm kan op een slijpstand worden ingesteld, waarbij het scherm kan worden uitgeschakeld bij het slijpen, tevens kan de inschakelgevoeligheid worden ingesteld en de uitschakelvertraging worden geregeld. De New-Tech 9-13 is uitgerust met ADC-Technologie die voor een constante zuiverheid van kleurdonkerte zorg draagt , zelfs bij het starten van het tiglassen en moeilijke poses bij het positielassen.

New-Tech 9-13 ADC :  De New-Tech 9-13 heeft de nieuwe ADC-technologie die voor een constante zuiverheid van kleurdonkerte zorg draagt , zelfs bij het starten van het tiglassen en moeilijke poses bij het positielassen. De donkerte is variabel in te stellen van kleur 9 tot kleur 13 en heeft een inschakelgevoeligheid- en uitschakelvertraging functie . De New-Tech is geschikt voor Tig, Mig / Mag en MMA applicaties en autogeen snijden.

New-Tech 9-13 : De New-Tech 9-13 geeft de mogelijkheid van het traploos instellen van de donkerheidsgraad van 9 tot 13. De instellingen, waaronder de inschakelgevoeligheid zijn geplaatst aan binnenkant van de helm.

New-Tech 11 : De New-Tech 11 is een helm met slechts een kleurdonkerte. Naar gelang de intensiteit van de vlamboog wordt de donkerheidsgraad DIN11 ingeschakeld. Deze helm is geschikt voor  productie- en reparatiewerkzaamheden, hoofdzakelijk geschikt voor het MMA en/of het MIG/MAG lassen.

Bestelinformatie

New-Tech 6-13 ADC 0700 000 280
New-Tech 9-13 ADC 0700 000 281
New-Tech 9-13         0700 000 282
New-Tech 11            0700 000 283

Zweetband New-Tech 0700 000 226
Spatglas buiten          0700 000 227
Spatglas binnen         0700 000 228

Technische gegevens :
Kleur uitgeschakeld                     kleur   4
Kleur ingeschakeld                      kleur 6-8 / 9-13
Schakeltijd bij – 5 C°                  0,0005 seconden
Schakeltijd bij + 23 C°                0,00015 seconden
Schakeltijd bij + 55 C°                0,00008 seconden
Uitschakeltijd                              0,2 – 0,8 seconden

 


New-Tech geeft volledige bescherming van gezicht, hals en oren

Snel wisselen van vizier

Met zijn gewicht van slechts 476 gram is de New-Tech™ een van de lichtste automatische lashelmen op de markt. Comfortabel dankzij zijn sterke, flexibele en volledig verstelbare hoofdband.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige pagina