ESAB Sentinel A50

De ESAB Sentinel-A50 is de nieuwste topkwaliteit lichtgewicht automatische lashelm waarbij de belangrijkste functies ten dienste van lascomfortverhoging en lasserscomfort, lasveiligheid, las-ergonomie en de lasproductiviteit.

De ESAB Sentinel-A50 is uitgevoerd met extra veel comfort, een extra groot automatisch verkleurend lascassette, zeer hoge zuiverheid van de automatische verdonkerende lasvizier, een heerlijke en overzichtelijk slijpmodusstand, duurzaam en degelijk materiaal als ware hij handgemaakt, een zeer laag gewicht en uitstekende hoofdbalans. Naast het revolutionaire lashelm-design, heeft de Sentinel lashelmkap een grote 100 x 60 mm 5-13 ADF lascassette kleur gedefinieerd deelvenster, een ergonomische hoofdcomfortband met gepatenteerd achterhoofstootkussen. een reflecterende goud-coating van de cover-lens ter verbetering van de optische laszuiverheid, een ingenieuze uitwisselbare plisseevormige nekbescherming is gemaakt van zacht en toch duurzaam silicone-elastomeer.

De Sentinel-A50  is geschikt om een frisse verselucht-unit ( PAPR ) op aan te sluiten. Het bijzondere ontwerp zorgt er ook voor dat de laslensspatruit binnen 10 seconden kan worden vervangen.

De Sentinel-A50 heeft een head-up-display waarmee lasparameters worden weergegeven op de lenscover voor bekijken tijdens het dragen van de helm en zonder om weg te kijken het laswerkstuk. De Sentinel-A50 heeft ook een digitaal touch-screen voor de selectie van voorgeprogrammeerde instellingen uit het geheugen of om lashelmparameters aan te zoals donkerte, gevoeligheid en terugschakeltijden.

De Sentinel-A50 heeft 8 verschillende digitale geheugenplaatsen voor de instelling.

 

 

Sentinel A50

De voordelen van de Sentinel-A50 zijn :

-Een zeer grote automatische lascassette voor veel beter zicht en overzicht.
-Spectaculair ontwerp van de laskap met optimale hoofdbescherming in alle lasserposities.
-Venster-in-venster informatiedisplay in de helm voor lasparameterinfo en lashelm-aanpassingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige pagina