ESAB MXL lastoortsen (MXL201,MXL271,MXL341,MXL411W,MXL511W)

ESAB MXL

Bij de vernieuwde ESAB MXL-toorts verhoogde ESAB de inschakelduur van de MXL lastoorts serie van 35 % naar een gedegen inschakelduur van 60 % waarmee het één van de sterkste migtoortsen op markt is en daardoor uitermate geschikt voor de professionele zware lasindustrie en metaalverwerking industrie.

De MXL welding torches voor het miglassen en maglassen zijn speciaal ontwikkeld opdat er universele slijtonderdelen op kunnen worden gebruikt. Deze universele vervangende onderdelen zijn geschikt voor 70 tot 80 % van alle lastoortsen die in de metaalindustrie worden gebruikt. De standaard voor deze slijtonderdelen en slijtdelen werd ontwikkeld door Alexander Binzel. De Binzeltoorts is een bekend fenomeen bij de echt lasprofs.

Kortom met een ESAB MXL migslangenpakket haal je de hoogste kwaliteit toorts in huis maar ben je hartstikke flexibel doordat je de universele ( Binzel-) slijtdelen en verbruiksonderdelen op elke hoek van een straat kunt halen. De prijzen van deze slijtonderdelen zijn gunstig geprijsd waardoor de MXL toortsen economisch zeer efficiënt zijn; simpelweg gewoon goedkoop in het gebruik en flexibel vanwege de volkomen uitwisselbaarheid van de alom ruime beschikbaarheid van Binzel verbruiksartikelen.

MXL lastoortsen zijn er zowel gasgekoeld ofwel luchtgekoeld als uiteraard watergekoeld ofwel vloeistofgekoeld. De zwaardere MXL-toorts modellen zijn uitgevoerd met een nieuwe ergonomische softgrip handgreep voor de serieuze lasser.

U kunt kiezen uit de onderstaande MXL uitvoeringen met respectievelijke inschakelduur voor menggas / CO2 :

Esab MXL 201-MB-15          gasgekoeld      150A- 60%   /   160A- 60%
Esab MXL 271-MB-25          gasgekoeld      210A- 60%   /   230A- 60%
Esab MXL 341-MB-36          gasgekoeld      300A- 60%   /   330A- 60%
Esab MXL 411W-MB-401    watergekoeld 350A- 60%   /   400A- 60%
Esab MXL 511W- MB-501   watergekoeld 450A- 60%   /   500A- 60%

Alle ESAB MXL toortsen worden uitgevoerd met een Full Metal Jacket pakket ofwel een FMJ-uitrusting. Dit zijn speciaal samengestelde pakketten slijtonderdelen en verbruiksartikelen gebaseerd op verbruiksaantallen specifiek voor het type toorts.
Deze Full Metal Jacket packages of FMJ-partytkit draagt er zorg voor dat je compleet en voor langere tijd volledig voorzien bent van onderdelen, je niet stil komt te staan en dat je de meest voorkomende maar ook bijzondere of afwijkende lasklussen zonder problemen kunt doorstaan. De Full Metal Jacket pakketten zijn per type lastoorts verschillend maar
Bij elke ESAB-MXL-lastoorts krijg je een FMJ –pakket Gratis.

Bij elk pakket staat de waarde van dat FMJ-pakket en sta versteld hoeveel Gratis Binzel slijtonderdelen en toortsaccessoires je er bij krijgt.

bekijken of bestellen ? Klik hier voor de luch/gasgekoelde versies

bekijken of bestellen ? Klik hier voor de watergekoelde versies

 

Vorige pagina