ESAB Renegade Volt ES 200i

Coming Soon

 

De Renegade VOLT ES 200i kan worden gevoed door vier DEWALT FLEXVOLT-batterijen of 115/230V primair vermogen gebruiken voor maximale locatie flexibiliteit en de snelste, goedkoopste implementatie die mogelijk is voor off-the-grid lastoepassingen.

ESAB Renegade VOLT ES 200i aangedreven door vier DEWALT® FLEXVOLT® batterijen; Maar ook perfect functioneert op 115 en 230 volt primair vermogen.
ESAB, een wereldleider in fabricagetechnologie, heeft haar Renegade VOLT ES 200i Stick/TIG lassysteem op batterijen onthuld, dat ESAB in samenwerking met Stanley Black &Decker heeft ontwikkeld. Aangedreven door vier DEWALT® FLEXVOLT® 12 Ah (ampère-uur) batterijen, biedt de Renegade VOLT ES 200i  een maximaal lasvermogen van 150A op batterijvermogen. Maar functioneert ook op 115/230 Volt AC en biedt een maximale lasoutput van 210A op 230V primair. De VOLT ES 200i  is een efficiënte, robuuste en draagbare machine voor zware klussen in het veld en heeft het batterijvermogen en het vermogen om een flink dagdeel te lassen.

Draagbaar en Krachtig
De Renegade VOLT ES 200i zorgt voor een revolutie in de industrie als de allereerste verwisselbare lasmachine op batterijen. Door samenwerking met Stanley Black &Decker biedt Renegade VOLT ES 200i  ondernemers in de metaal het voordeel van het lassen op batterijen voor taken op moeilijk bereikbare locaties, locaties zonder stroom en toepassingen waar draagbaarheid en snelle installatie operationele voordelen geeft.
De Renegade VOLT ES 200i batterij-unit kan eenvoudig worden ontkoppeld voor handiger transport of om  op 1 fase 115/230 Volt  vermogen te kunnen lassen; het is ook mogelijk om de hete batterijen te verwisselen teneinde zonder onderbreking te kunnen blijven lassen. Met de vier-poorts snellader (meegeleverd) laadt je de batterijen in ongeveer 100 minuten op van nul naar volledig opgeladen. Het apparaat weegt ietsje meet dan 18 kg inclusief de batterijdoos en ietsje meer dan 11 kg als de batterij-pack in verwijderd.

De Renegade VOLT ES 200i  is een draagbaar en betaalbaar alternatief voor lasgeneratoren.  18 kg is slechts een fractie van het gewicht en de grootte van een lasgenerator. De Renegade VOLT ES 200i  elimineert kosten en gedoe van generatordampen, brandstofkosten, geluidsoverlast en/of de noodzaak om honderden meters zware en dure laskabels of verlengsnoeren te slepen. Toepassingen die veel voordeel hebben van de locatieflexibiliteit van Renegade VOLT ES 200i, zijn onderhoud en reparatie, bouw, scheepswerf, spoorweg, energieopwekking, offshore en de boerderij / landbouw.
De inverter-gebaseerde Renegade VOLT ES 200i heeft een stroomregelmodule van de Next-Generation met ingebouwde intelligentie die kortsluiting kan detecteren en wissen of kortstondige spanningsverhogingen sneller kan corrigeren dan de microprocessorbesturingen die op andere lasmachines worden gebruikt waardoor spatten worden geminimaliseerd en snel een stabieler en controleerbaarder lasbad wordt gecreëerd.
In de laselektrode-stand levert de Renegade VOLT ES 200i functies als instelbare Hot Start die de optimale energie tijdens de boogstart verfijnt voor verbeterde hecht prestatie en minder plakken. Een instelbare Arc Force functie stelt de gebruiker in staat om de boogkarakteristieken aan te passen zodat je de boog kunt aanpassen aan verschillende elektroden, toepassingen en voorkeuren. Voorkeuren kunnen worden opgeslagen in een van de drie geheugenfuncties.
In TIG modus levert de Renegade VOLT ES 200i Live-TIG voor een boogstart zonder HF. De functies worden weergegeven middels een ultramoderne moderne interface.

 

volt

 Scheeps- en offshore-werven
 Civiele bouw
 Pijpconstructie
 Reparatie en onderhoud
 Zware industrie
 Industriële en algemene fabricage
 Mijnbouw
 Staalconstructie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Specificaties :

 


 

De folder van deze machine als PDF? Klik dan hier

 

Vorige pagina