ESAB Renegade ES 300 i

Renegade ES 300 i lichtgewicht 300A lasgelijkrichter

 

High current-Rate & Low Weight,
Flexible Prime-rate it’s a Great Mate,
that Renegade.

Een renegade weigert bij een bepaalde groep te horen, een renegade trekt zijn eigen plan, een renegade heft niemand anders nodig, een renegade regeert vanuit zijn eigen kracht.

De Esab Renegade ES 300i is een echte onvervalste renegade. De Esab Renegade ES 300i is een pareltje van een elektrodelas-tiglastoestel. Het lastoestel Esab Renegade ES 300i staat op eenzame hoogte en is de enige in aparte klasse, soortgelijk lastoestellen hebben het nakijken en kunnen niet in de schijn staan van de Esab Renegade ES 300i.

De Esab Renegade ES 300i een baanbrekende lastechnische combinatie van handig lichtgewicht, overweldigende kracht en ongelooflijke souplesse. 300 ampère Tiglasstroom en 300 ampère elektrodenlasstroom en toch maar een eigengewicht van 15 kilogram. Degelijk beschermd in een Crown-Bullcage met 3 stevige handvatten en forse stootsbumper voor het gebruik op de zwaarste laswerkplaatsen.

Het maakt de Esab Renegade ES 300i niet uit op welke voltage hij moet presteren; hij last op
208 volt net zo geweldig als op 480 volt en alles wat er tussen zit. Het mooiste is nog dat de Esab Renegade ES 300i dit automatisch zelf vaststelt en zich daar zelf automatisch op instelt. Eén-Fase, lichtnet of 3-fasen krachtstroom het maakt hem allemaal niet uit; hij stelt zichzelf automatisch in last als de beste, altijd.

De Esab Renegade ES 300i is een Weld-Bully voor op reis, een echte Las-Beer gemaakt om handzaam mee te reizen. Verken de Laswereld NU met het lasbeest van Esab :

De Renegade 300 i.  Power-2-move changes the world

De Renegade ES 300i is een op inverter technologie gebaseerde Elektrode (MMA) en LiveTig lasmachine met een extreme verhouding tussen Gewicht en vermogen.
Het compacte formaat maakt de machine uiterst

 

Renegade 300

draagbaar en dat maakt de machine overal inzetbaar.
In combinatie met een hoge inschakelduur en de mogelijkheid om de machine te gebruiken met lange primaire kabels maakt de machine uitermate geschikt voor gebruik in de werkplaats en op locatie.

De machine beschikt over een automatische voltage sensor zodat de machine zelf schakelt tussen 3 fasen 230 en 3 fasen 480 volt

 

Extreem vermogen tot gewicht verhouding in een zeer compacte behuizing

Voor professioneel MMA lassen met elektrodes to 6 mm met een hoge inschakelduur van 300A op 40%

De machine voorziet de lasser automatisch van de optimale start en stop parameters gerelateerd aan de ingestelde lasspanning

Een booster circuit biedt extra voltage voor een superieure start en lasresultaat bij cellulose elektroden

3 geheugen posities voor lasparameters

 

 

 


ESAB RENEGADE ES 300i 

De Esab RENEGADE ES 300i is een lasinverter gemaakt voor het zwaarste laswerk in de algemene metaalbewerkende industrie. Het is bij uitstek een combinatie van accommoderend ,
krachtig , geniaal , handig en   

Accommoderend
De Esab RENEGADE ES 300i is handig inzetbaar doordat hij aangesloten kan worden op een hele grote range aan primair voltage van 230 volt tot en met 480 volt waarbij automatisch zich op het betreffende voltage aanpast. De inzetbaarheid is daardoor groot; van aggregaten in bijvoorbeeld de landbouwmechanisatie industrie, wisselende scheepsspanningen op de zeevaart, de vreemdste landen met afwijkende landspanningen tot individuele spanningen van private stroomvoorzieningen; de Esab RENEGADE ES 300i past zich feilloos aan en levert betrouwbare lasstroom op de meest bizarre plekken.

Krachtpatser met Uithoudingsvermogen
De Esab RENEGADE ES 300i kan beklede elektrode ofwel SMAW lassen tot 6,0 mm laselektrodediameters. De een onvervalste Herculus die tot en met 300 ampère lasstroom levert maar dat ook nog eens zeer lang volhoudt want de inschakelduur is hoog zeker als je het vergelijkt met andere merken professionele lasinverters op der markt. De Esab RENEGADE ES 300i is ook uitermate geschikt voor gebruik bij hoge temperaturen.
Je kunt de Esab RENEGADE ES 300i karakteriseren als Ruig , Degelijk met Puur Continue Lasvermogen.  

Geniaal
De Esab RENEGADE ES 300i heeft een makkelijk bedienbaar lasparameter bedieningspaneel dat voorzien is van verlichting die zich aanpast aan de mate van donkerte. Dus in de avond, in een donkere plek uit de zon of  op een plek waar bijna of geen zonlicht komt is de bediening van de Esab RENEGADE ES 300i als een fluitje van een cent. Ook de lasstroom past zichzelf automatisch aan het type elektrode aan zoals bijvoorbeeld een fleetweld-elektrode ofwel een cellulose-elektrode. Met lasstart en lasstop-verschillen van type elektrode houdt hij rekening , slepend lassen of stekend lassen past hij zich aan, korte of lange lasboog houdt hij perfect in balans. Bovendien kun je er ook mee Tiglassen met een goeie LiveTig tigstart als je bijvoorbeeld even een grondlaag wil leggen.
De drie geheugenpositie voor gangbare en veel terugkomende lasparameters is dermate handzaam dat je snel dezelfde perfecte laskwaliteit kunt reproduceren die klanten van u gewend zijn.

Degelijk
Een echte Speedy Gonzales Lasinverter. Voor de enorme kracht die hij levert heeft de RENEGADE ES 300i de kleinste afmetingen en het lichtste gewicht ( slechts 15 kg) op de hele wereld. Snel, klein, krachtig en dus overal handig te gebruiken maar in gedegen solide composietkast voorzien van stevige grepen in samenhang met het robuuste rolkooiontwerp.

Tig
Tenslotte kun je er ook mee Tiglassen met een goeie LiveTig tigstart als je bijvoorbeeld even een grondnaadje wil leggen om die naderhand te willen afvullen met een elektrode of hoog rendement elektrode.

Met de RENEGADE ES 300i is uitgevonden om overal, magnifiek, flitsend alles perfect mee te lassen. De RENEGADE ES 300i is een makker , wapenbroeder maar ook maîtresse ineen voor de ware gedreven toegewijde lasprofessional.

Lasvakman opgelet !; als je hem ziet, als je hem voelt dan wil je hem hebben. Niet geschikt voor onder de 18.

 

Specificaties

Afmetingen

Hoogte 320 mm
Lengte 460 mm
Breedte 200 mm

Efficientie

Efficientie Maximaal vermogen 89 %
Proces MMA

Efficientie Maximaal vermogen 85 %
Process Tig

Afzekering

Zekering traag 10 A
Zekering traag 400-480 VDC

Zekering traag 11 A
Zekering traag 380 VDC

Zekering traag 20 A
Zekering traag 230 V

Input Rating

Voltage 230-480 ± 10% V 3Ph

Output Rating

MMA

Inschakelduur 40 %
Bij DC 300 A
VDC Out 32.0 VDC

Inschakelduur 60 %
Bij DC 250 A
VDC Out 30.0 VDC

Inschakelduur 100 %
Bij DC 200 A
VDC Out 28.0 VDC

Tig

Inschakelduur 40 %
Bij DC 300 A
VDC Out 22.0 VDC

Inschakelduur 60 %
Bij DC 250 A
VDC Out 20.0 VDC

Inschakelduur 100 %
Bij DC 200 A
VDC Out 18.0 VDC

Gewicht:
15 kg

 


De folder van deze machine als PDF? Klik dan hier

Verwacht medio 2017

 

 

Vorige pagina