ESAB Victor ESS4 EDGE Reduceerventiel

Het “allesomtelassen” ESAB Victor ESS4 EDGE veiligheid reduceerventiel is het meest veilige, betrouwbare, duurzaamste en hoogwaardigste Safety-reduceerventielen op de markt met bovendien de beste gebruiksresultaten. De toegepaste speciale veiligheidstechnieken zijn voorzien van een octrooi.
EDGE1

Daarnaast is dit type veiligheidsreduceerventiel zijn niet alleen duurzaam en compact, maar dankzij het geavanceerde ontwerp is deze regelaar een van de meest duurzame reduceerventielen op de markt. De materialen werden zorgvuldig uitgekozen ten behoeve van de duurzaamheid; een behuizing volledig uit gesmeed koper, roestvrij stalen bouten en de behuizing van de regelaar is van een oersterke zinkaluminium legering die 2 keer zo sterk is als koper.
De verzonken en ingekapselde manometers maken een geheel uit van het complete gasreduceerventiel en zijn dan ook een ongeëvenaard beschermd tegen weersomstandigheden en beschadigingen.
Het membraam van neopreen zorgt voor uiterst zorgvuldige gevoeligheid en perfecte gasstroom controle. De robuust drukzitting levert nauwkeurige resultaten als constante gasdruk en gasproductie levering.
De SLAM-knop is uitgevoerd met meervoudige kreukelzones die er voor zorgen dat de valkracht bij het vallen van de gascilinder maximaal wordt opgevangen.
Edge2Edge3Edge4
Dit regelventiel is leverbaar voor de lasgassen en gassoorten zuurstof , stikstof , perslucht , acetyleen , argon , helium , methaan , waterstof , Co2 , koolstofdioxide , lucht , Lp-gas en inerte gassen.
Voldoet aan EN-ISO-2503

 

Vorige pagina