Lasmethode-infobank ook wel lasbank of Esab-lasbank genoemd (ESAB Weldcloud)

ESAB-WPQR-database per 1 juli op internet voor ultiem gemak.
 1 Met de juiste lasinformatie, pak je geld !

1 juli 2014 is de staal-CE van kracht geworden op staalconstructie en staalproducten.

Vanotools heeft veel klanten geholpen met de organisatie-normering EN-1090 voor de CE. Vanotools voorziet haar klanten van gratis advies en gratis verwijzing naar goede en goedkope externe lascoördinators, opleiders voor de lassers, lasmachines keuringsbedrijven, leveranciers van handige en eenvoudige organisatie handboeken of anderzijds.

De EN-1090 moet simpel en goedkoop worden geïmplementeerd; ligt niet voor de hand,
maar wel bij Vanotools.

Alhoewel de EN-1090 dit niet expliciet voorschrijft, is er een systeem ontstaan met betrekking tot het lasproces met lastermen als LMK / WPQR , LMB / WPS en LK / WPQ
Ingewikkelde termen voor, in wezen, simpele dingen waar de meeste ondernemers zich amper mee bezig houden en dat moeten ze ook niet doen.
2Stelen niet nodig: LMK-lasinfo/bank is altijd open en voor iedereen.

Vanotools levert de Esab Lasbank, WPQR-database ofwel Lasmethode informatiebank of LMK lasinfo. Esab levert als een van de weinige fabrikanten een compleet gamma aan lasproducten; van lastoevoegmateriaal en lasmachine tot persoonlijke lasbescherming en laswerkplaats inrichting.

De WPQR staat voor Welding Procedure Qualification Record is in het Nederlands een LMK ofwel een Las Methode Kwalificatie. Deze WPQR is feitelijk een uitgebreide WPS; een gekwalificeerde WPS met relevant ondersteunende gegevens waarop uw bedrijf kan vertrouwen en u dus veel werk en tijd bespaart. 
  
310-duizenden wps’en voor u in de computer gegooid: wat kan het leven makkelijk zijn

De digitale ESAB-WPQR-database (LMK-database) Weldcloud is een enorm gemak en bespaart veel tijd en geld. Een ieder maar ook zeker de gebruiker van Esab lasproducten heeft zeer veel voordeel van deze WPOR-database.

Voor de bedrijven die nog niet helemaal gereed zijn voor de CE, biedt Vanotools in 2014 tijdens de normaliter slappe vakantieperiodes in juli de lasmachinekeuring EN-50504 met officieel certificaat aan± nu halen over een jaar betalen ; opdat de klant geen verlet heeft en na de vakantie fully up-to-date kan starten aan de nieuwe lastoekomst en men eerst de kosten kan terugverdienen.

Vanotools is synoniem met WPQR-database.

Meer weten ? Bel dan 0162-686000

Vorige pagina