Sledes
Voor het nauwkeurig en gemakkelijk positioneren van de laskop in de lasnaad is een serie solide A2- en A6-sledes, in diverse lengtes en voor verschillende posities, leverbaar.
De lineaire A2-slede is compact uitgevoerd en heeft verstelbare geleiders die voor een lichte en gemakkelijke bediening zorgen. De lineaire A6-slede is robuuster uitgevoerd en kan zwaarder belast worden. De A6 servoslede is primair bedoeld voor het positioneren en het volgen van lasnaden. De sledes kunnen gecombineerd worden met andere A6-componenten, zoals rondsupports, voor het draaien van de laskop in de lasnaad. Deze sledes zijn standaardcomponenten voor onze naadvolgsystemen, bijvoorbeeld de A6 GMD.
De ORB 40 is een rondsupport voor de A2-laskop. Deze compacte rondsupport is vergrendelbaar en is uitgerust met een gedeelde klem. De A6-rondsupport met wormwiel wordt toegepast wanneer de elektrodehoek vaak moet worden bijgeregeld ten opzichte van de lasnaad. Met het handwiel kunt u voortdurend bijregelen tussen 0-360. De A6-rondsupport met kogellager is een ander type dat ontworpen is voor zwaardere belastingen. De draaischijf met kogellager kan draaien over 360 en met een hendel worden vergrendeld.

 

 

Vorige pagina