Balkenlasmachine
ESAB heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van het lassen van balken profielen. De balk- en profielmachines van ESAB verschenen eerder op de markt onder de naam Gršnges, maar ze waren altijd al uitgerust met de bewezen lasapparatuur van ESAB.
ESAB biedt u een complete en efficiŽnte methode voor het lassen van balken en profielen. Of u nu I-, T- of L-balken, balken met brede flens, kolommen, afgeschuinde balken of asymmetrische balken wilt lassen, ESAB heeft de kennis en de lasapparatuur in huis die passen bij uw efficiŽntie, kwaliteit, nauwkeurigheid, veelzijdigheid, productiviteit en totale, kostenbesparende lasvereisten.
De machines zijn onderverdeeld in twee typen: IT-machines waarbij de balken worden gelast terwijl de lijfplaat verticaal staat en BW-machines waarbij de balken in de horizontale stand worden vervaardigd.
Afgezien van de hoge productiecapaciteit is het belangrijkste voordeel van beide machinetypen dat het laswerk wordt uitgevoerd op het moment dat de flens en de lijfplaat onder druk worden samengeperst, zodat de opening tussen beide oppervlakken volledig wordt geŽlimineerd. Dit garandeert een volmaakte laskwaliteit.
De IT-machines hebben een ingebouwd richtwerk waardoor het kromtrekken van de flensen wordt voorkomen (zie afbeelding).
Met het programma balkenlasmachines van ESAB hebt u de mogelijkheid om de juiste apparatuur te kiezen voor uw specifieke productieproces.
Totaal bereik van balkafmetingen die kunnen worden gelast:
Hoogte 200-3.200 mm
Breedte 100-1.600 mm

 

 

Vorige pagina